Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Er du vores nye International Onboarding Coordinator?
Og ønsker du en arbejdsplads med dynamiske kollegaer og godt humør?
Copenhagen area Created: 30/11/2022
Closed for applications

Så er det måske dig GTS Nordic søger.

Vi har travlt og derfor søger vi endnu en dygtig International Onboarding Coordinator.

GTS Nordic hjælper udenlandske specialister med at få et godt ophold i Danmark. Vi hjælper virksomheder med at sikre, at deres udenlandske medarbejdere, som midlertidigt arbejder i Danmark, har de rette ansættelseskontrakter, opholdstilladelser, bliver ordentligt indkvarteret og taget godt imod. Vi er også ansvarlige for deres lønudbetaling.

Som International Onboarding Coordinator vil du fungere som primær kontaktperson for din portefølje. Du får ansvaret for at sikre dig konsulenternes onboarding og videre trivsel, samt rådgivning og oplæg til vores samarbejdspartnere angående nye konsulenter. Du vil være i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere når de kommer til registrering, arbejdstilladelse, lønkørsel mm. Hovedparten af al korrespondance foregår på engelsk.

Dine opgaver vil være:

 • udarbejdelse og forlængelse af standard kontrakter
 • kommunikation med konsulenter
 • kommunikation med samarbejdspartnere
 • beregning og oplæg på nye aftaler
 • udarbejdelse og udsendelse af lønsedler og fakturaer
 • opdatering af CRM og portal
 • indgående telefonopkald.

I stillingen lægges der vægt på, at du:

 • kan lide international telefonisk /online kontakt med globale konsulenter og samarbejdspartnere.
 • har sans for individuel kundehåndtering
 • har flair for tal og detaljer og arbejder struktureret
 • er servicemindet, robust og proaktiv
 • er velformuleret på dansk og engelsk i både skrift og tale
 • har gennemført en uddannelse på bachelor niveau

Du har erfaring fra en lignende stilling, måske fra relocation, den finansielle sektor eller konsulentbranchen, hvor du er vant til at have kontakt til såvel danske som internationale kunder. Du bidrager aktivt til den gode stemning med din gejst og gå-på mod samt trives i et travlt internationalt miljø.

GTS Nordic tilbyder dig
Du vil blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst, hvor du selv kan få stor medindflydelse på din hverdag. Et arbejdsklima med engagerede og kompetente kolleger, der vægter positivitet og humor. På kontoret i Nordhavnen i København sidder vi pt 20 personer i skønne lokaler med direkte udsigt til Øresund. Vi har fokus på Service, Trust og Compliance.

Hvem er vi? 
Siden 1999 har GTS Nordic samarbejdet med internationale kunder/klienter fra hele verden omkring deres forretning i Danmark. GTS Nordic tilbyder bl.a. specialløsninger til håndtering af udenlandske specialister, der midlertidigt løser opgaver for danske virksomheder. I GTS Nordic er der kort fra idé til handling. Vi har mindset som en start-up, men samtidig erfaring og ekspertise som en etableret virksomhed.

Vil du høre mere eller er interesseret i stillingen?
HRpeople hjælper med rekrutteringen og og vi ser frem til at modtage din ansøgning. For at sikre, at dine personlige data opbevares sikkert, beder vi dig venligst ansøge gennem vores rekrutteringssystem. Hvis du ikke modtager en mail fra os i din indbakke, så husk også at tjekke din spam/junk mail.

Samtaler afholdes løbende, og vi tillader os at fjerne annoncen, så snart vi har fundet den rette person til jobbet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anette Lund på 2856 0903. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Kalkbrænderiløbskaj 6
2100 København Ø

GTS Nordic
Kalkbrænderiløbskaj 6
2100 København Ø
http://www.gtsnordic.com
GTS assist temporary working consultants to fulfil the strict compliant requirements of the Nordic countries when it comes to local registration, work permits and relevant income taxes.

Since 1999, GTS Nordic has assisted a worldwide range of International consultants perform business in Denmark, Sweden and Norway.

With our expertise and in-depth knowledge on both domestic and International compliance services we assist with employment and payroll solutions as well as relocation and immigration
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here