Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Kundeservicemedarbejder (fuldtid eller deltid)
Har du et stort servicegen og brænder du for kontakten til kunden?
Copenhagen area Created: 21/06/2022
Applications will be screened regularly.

så læs endelig videre!

Vi søger en dygtig og serviceminded kollega, der har fokus på den gode kundeoplevelse. 

Hos Enalyzer gør vi det nemt at vide bedre! Vi er markedsleder inden for software til digitale spørgeskemaundersøgelser og giver vores kunder indsigt til at træffe bedre beslutninger blandt kunder, medarbejdere og borgere.

Som kundeservicemedarbejder bliver du en del af et internationalt team af engagerede kollegaer. Din vigtigste opgave er at yde vores kunder god support på brugeren af vores software, onboarde nye kunder og sikre kunderne løbende er tilfredse.

For at lykkedes i jobbet skal du være i stand til at finde løsninger og svar på kundeforespørgsler. Du vil blive ansvarlig for at kommunikere løsninger og anbefalinger, der sætter kunden i stand til fuldt ud at benytte Enalyzer, så de kan udvikle deres forretning til videre succes og ofte i den proces indgå i dialog med andre funktioner i Enalyzer.

Dine ansvarsområder omfatter:

  • Hjælpe kunder med spørgsmål om vores software system via telefon, e-mail og chat
  • Sikre en god onboarding oplevelse
  • Fremme optimal brug af systemet gennem produktdemonstrationer og system træning
  • Samarbejde med salg og marketing for at identificere, hvor Enalyzer kan levere øget forretningsværdi.
  • Levere den bedste kundeoplevelse

Dette søger vi: 

Vi søger dig, der er serviceminded og passioneret for kundens succes. Du er god til at lytte og kan hurtigt sætte dig ind i kundens opgave samt efterfølgende løse dem med henblik på den bedst mulige løsning. Du har stærke interpersonelle færdigheder og god til at opbygge interne og eksterne relationer. Vi søger bredt, men lægger vægt på nogen relevant erfaring. 

Derudover:

  • Har du professionelle engelskkundskaber
  • Har du generelt flair for brug af software
  • Har du gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner 
  • Har overblikket og evnen til at håndtere flere opgaver samme tid
  • Taler du også svensk eller norsk, vil det være en fordel.

Vi tilbyder

Stillingen kan aftales til at være enten fuldtid eller deltid (20-30 timer ugentligt) med mulighed for stor flexibilitet. Du vil få en grundig oplæring i systemet. Du får et godt arbejdsmiljø i en professionel organisation, hvor der er højt til loftet, fladt hierarki og en stærk entreprenørånd. Tonen er uformel, kollegial og fyldt af godt humør. Både det faglige og det sociale er i fokus. Er du til det, tilbyder vi en række udenoms sociale aktiviteter, der gør det ekstra sjovt at være en del af holdet. Vi er i dag ca 40 dygtige kolleger med kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Holland. Vores hovedkontor ligger på Refshaleøen med god udsigt og lækker kantine fra Aamanns.

Er du interesseret?

HRpeople hjælper med rekrutteringen og vi ser frem til at modtage din ansøgning. For at sikre, at dine personlige data opbevares sikkert, beder vi dig venligst ansøge gennem vores rekrutteringssystem. Hvis du ikke modtager en mail fra os i din indbakke, så husk også at tjekke din spam/junk mail.

Samtaler afholdes løbende, og vi tillader os at fjerne annoncen, så snart vi har fundet den rette person til jobbet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anette Lund på 2856 0903. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

----

Om Enalyzer

Enalyzer’s mission er at rekonstruere og gentænke dataindsamling og analyse ved at levere et minimalistisk, professionelt og responsivt undersøgelsesværktøj i et fantastisk design, der indsamler, analyserer og formidler information til bedre beslutningstagning.

Vi er et team bestående af ambitiøse personer der elsker innovation, webapplikationer, teknologi, brugervenlighed, kundeservice, design og research.

Vi har været noteret på NASDAQ/OMX first North som et selskab siden 2007. Vores hovedkvarter er på Refshaleøen i København. Vi har også lokale datterselskaber i Norge, Sverige, Holland og servicerer en global kundebase på mere end 125.000 brugere af undersøgelsen og millioner af respondenter. Hovedkontoret ligger i et tidligere industriområde, der nu er hjemsted for forskellige festivaler, såsom Distortion og Copenhell og restauranter, såsom La Banchina, som har sin egen sauna. Vi værner om en uformel, professionel og venlig virksomhedskultur og har flere sociale aktiviteter i løbet af året.

 

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Refshalevej 147
1432 Copenhagen

Enalyzer
Refshalevej 147
1432 Copenhangen
https://www.enalyzer.com/#
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here