Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Legal Advisor til pharma industrien / Deltid
Bliv en del af et ungt internationalt team, som arbejder både med hjerne og hjerte.
Copenhagen area Created: 12/10/2021
Applications will be screened regularly.

aPureBase er en international virksomhed, som formidler data til pharma industrien. Vi indsamler og bearbejder (professionel) information om sundhedspersonale, og vi arbejder med en bred vifte af dataløsninger til kunder over hele verden.

Vil du være en del af et dynamisk internationalt team og arbejde topprofessionelt med Jura? Vi søger netop nu en legal advisor, som er uddannet indenfor jura og skal være ansvarlig for alle juridiske områder i vores firma. Stillingen er på deltid.

Dine primære opgaver

Du bliver ansvarlig for alle juridiske områder og i tæt samarbejde med vores eksterne advokat, vil du derfor levere inden for et felt, som har stor betydning for vores forretning.

Opgaverne vil være:
- at udarbejde kontrakttemplates
- at indgå i kontraktforhandlinger med kunder, partnere, ansatte og leverandører 
- at sikre at vi overholder persondataloven og at vi behandler data korrekt
- at sikre at vores EU kontrakter på området er opdateret
- at uddanne kollegaer i loven

Din profil

Som person er du udadvendt og kan kommunikere kompliceret stof, så det kan forstås af alle interessenter inden for - og uden for virksomheden. Du er god til at sætte dig selv i gang og arbejder sikkert og målrettet under det pres, der følger af tætte deadlines og større projekter.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til- og interesse for persondata og GDPR. Og har du kendskab til pharma industrien og/eller international erfaring, er det et ekstra plus. Da vi arbejder internationalt er det et must, at du taler flydende engelsk, ligesom du skal være erfaren bruger af MS Office.

Vi tilbyder

Arbejdstiden er på 20-25 timer. Du bliver en del af et ungt, internationalt team, som arbejder både med hjerne og hjerte. Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsdag, hvor fleksibilitet og personligt ansvar er i højsædet. Vi holder til i hyggelige omgivelser på Østerbro.

aPureBase har udarbejdet 4 værdier til Corporate Attitude for vores medarbejdere: Quality improvement, Positive Attitude, Flexibility og Proactive Drive. Værdierne sikrer, at vi altid har fokus på kvalitet, forretning og medarbejdere.

Er du Interesseret?

HRpeople hjælper med rekrutteringen og du bedes derfor uploade din ansøgning med CV. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anette Lund på 2856 0903. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og for at sikre, at dine personlige data opbevares sikkert, beder vi dig venligst om at ansøge via vores rekrutteringssystem. Hvis du ikke modtager en mail fra os i din indbakke, bedesdu huske at tjekke din spam/junk mail også.

HRpeople er et moderne mindre rekrutterings- og HR konsulenthus, hvis formål er at hjælpe virksomheder med HR opgaver, både på det strategiske og operationelle niveau. Vores kernekompetencer er at indgå som professionel HR partner for mindre/mellemstore virksomheder, være med til at etablere HR-funktionen eller at assistere den eksisterende HR-afdeling. 

 

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Emdrupvej 28A, 4th
2100 København Ø

aPure Base
Emdrupvej 28A, 4th
2100 København Ø
http://apurebase.com/
aPureBase is a single source European Pharma data provider. We collect and enrich contact information on prescribers, decision makers, stakeholders and other influencers in the European Health Care environment. Through a strong formalised partnership - between experienced and well-established data providers - aPurebase can deliver a broad range of skills to lift tasks within data activities. The main office is based in Copenhagen and today we count an international group of employees and partners. See www.apurebase.com.
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here