Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

2 Salgskonsulenter
Har du lyst til at gøre en forskel for indeklimaet ved salg af intelligente, mobile luftrensere?
Whole Denmark Created: 06/04/2021
Closing date for applications at 30/05/2021

Så er det måske dig, vi søger!

HRpeople søger for Nordic2Care to salgskonsulenter. Nordic2Care er en virksomhed i vækst, og hvis du vil med på rejsen, så læs med her. Vi sælger luftrenserkoncepter til B2B kunder og til institutioner. Det går stækt og de to sælgere, skal med base hjemmefra, sælge til kunder i henholdsvis Jylland, Syd og Vest og Sjælland, Midt og Øst. Vi forestiller os, du bor i lokalområdet. For Jylland gerne i området omkring Esbjerg, Haderslev eller Tønder. For Sjælland i området Vestegnen, Roskilde, Ballerup.

Lux luftrense-konceptet gør en reel forskel! Nylige studier, viser at sygefraværet reduceres markant og indeklimaet forbedres, når arbejdspladsen udstyres med en eller flere af maskinerne fra Nordic2Care. Nordic2Care har et komplet og stærkt koncept – der er unikt på det danske marked.

Din primære opgaver
Du skal være med til at vækste og servicere luftrense-konceptet og bliver en del af et team på 9 konsulenter og arbejder med base hjemmefra. Du overtager et eksisterende marked og skal samtidig opdyrke det potentielle marked i regionen.

Af konkrete opgaver kommer du til at stå for,

- Mødebooking af egne besøg

- Præsentation og salg af Nordic2Care produkter

- Opfølgning og lukke salget

- Forestå Nordic2Care servicekoncept hos kunderne
 

Din profil
Som person er du målrettet og stiller krav til egen indsats. Du er god til at kommunikere og arbejder energisk med salget og optræder professionelt overfor kunderne. Meget af din tid tilbringer du hos kunderne og da Nordic2Care har domicil i Solrød på Sjælland, arbejder du med udgangspunkt fra dit eget hjem. Derfor skal du i høj grad skabe din egen arbejdsdag og det stiller krav til din selvstændighed.

 

Dine faglige kompetencer
· Du har erfaring og gode resultater med salg – både det opsøgende og mersalget

· Teknisk flair er en fordel, men ikke et krav

· Du taler dansk på modersmålsniveau


Vi tilbyder
Jobbet rummer store frihedsgrader og stiller krav til at du arbejder selvstændigt. Alligevel vil du opleve en tæt, positiv og motiverende opbakning fra firmaet. Du får en grundig oplæring i produkterne, egne systemer og tæt parløb med salgschefen, inden du kører selv.

Kundernes store tilfredshed med maskinerne, konceptet og servicen betyder, at du bliver en del af en virksomhed i vækst og med potentiale i markedet.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke samt pension med sundhedsforsikring.

Herudover bliver du udstyret med gulpladebil, pc, tablet, telefon og et velfungerende CRM system samt et bagland, der arbejder for at give dig succes.

Start snarest muligt.

Er du interesseret?

HRpeople hjælper med rekrutteringen og du bedes derfor uploade din ansøgning med CV. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anette Lund på 2856 0903. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig


Nordic2Care
Lerbækvej 8
2680 Solrød Strand
https://nordic2care.dk/
{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Lerbækvej 8
2680 Solrød Strand

Nordic2Care
Lerbækvej 8
2680 Solrød Strand
https://nordic2care.dk/
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inNew password


Register here